وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد از آغاز برپایی راهپیمایی بازگشت ( 30 ام مارس گذشته ) تاکنون 135 شهروند فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست شهید و بیش از 15 هزار نفر دیگر زخمی شدند.
بر اساس بیانیه وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای فلسطینی با چهار نفری که دیروز به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست شهید شدند به 135 نفر افزایش یافته است.
نظامیان رژیم صهیونیستی شهروندان فلسطینی را که در تظاهرات مسالمت آمیز بازگشت در مرزهای غزه با فلسطین اشغالی شرکت می کنند را با استفاده از گلوله های جنگی و گاز اشک آور هدف قرار می دهد و تاکنون ده ها نفر بر اثر تیراندازی مستقیم نظامیان صهیونیست شهید شده اند.
خبرگزاری فرانسه، اعلام کرد که مجمع عمومی سازمان ملل روز چهارشنبه نشستی اضطراری را درباره غزه تشکیل خواهد داد که در آن درباره قطعنامه پیشنهادی کشورهای عرب رأیگیری خواهد شد.
این قطعنامه اسرائیل را محکوم خواهد کرد و به قطعنامهای که آمریکا آن را در شورای امنیت وتو کرد شبیه خواهد بود. به نوشته العالم، روز گذشته (جمعه) 4 فلسطینی در مرز غزه و در پی شلیک صهیونیستها جان خود را از دست دادند.
یکی از دیپلماتهای حامی این قطعنامه به خبرگزاری فرانسه گفت: ما برای به دست آوردن بیشترین تعداد رأی تلاش میکنیم.
کشورهای عرب دسامبر سال گذشته و پس از آن به مجمع عمومی سازمان ملل متوسل شدند که واشینگتن در شورای امنیت، قطعنامهای در محکومیت انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس اشغالی را وتو کرد.
منبع : حامیان ولایت



